Classified Tourist Restaurant - Relais et Châteaux - Guide Michelin
Overview
There are over 65 years, the family Dépée has transformed this former coaching inn in one of the first Relais & Châteaux. The Chefs at L’Auberge des Templiers offer dishes prepared with seasonal ingredients throughout the year. The kitchens at L’Auberge offer a variety of different game dishes: grey partridge, pheasant, wild duck from the Sologne, venison...
Reception of groups : 30/50 persons - Air conditionning - Private car park and covered - Terrace
Langage spoken
Service
Reception touring cyclists - Internet access
Gourmet restaurant
Localisation
Pictures
Boismorand Les templiers salle de restaurant
Ce site utilise des cookies. Les cookies sont des fichiers enregistrés sur votre terminal lors de votre visite sur le site. Vous pouvez accepter ou refuser leur dépôt.
Ces cookies sont obligatoires, ils permettent de recueillir votre consentement sur notre politique de confidentialités (rgpd), de tracer les connexions suspectes sur le site (spip_session) et de vérifier la compatibilité de votre navigateur (spip_accepte_ajax).
Cookies analytiques
_ga,_gid
Ces cookies sont facultatifs, ils permettent de récupérer des informations pour mesurer l'audience du site internet.